Osteopathie Buren

Peperstraat 19

4116 BG, Buren GLD

Openingstijden

De praktijk is maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en een keer in de maand op zaterdagochtend geopend.

Telefonisch contact

Bereikbaar op 06-15510205. Nog fijner is een berichtje of gebruik de whatsapp knop, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Parkeren in Buren is gratis. Er zijn enkele parkeerplaatsen in de Peperstraat tegenover de praktijk en aan de Kornewal. Aan de andere kant van het bruggetje is een grotere parkeerplaats aan de Tielseweg 3..

Marijke Fontijne

m.fontijne.mf@gmail.com

06-15510205

Wieneke Timmermans

wienekecoacht@gmail.com

06-45434498

Laura van der Graaf

laurapersonalizednutrition@kpnmail.nl

06-22716891

Kosten:

Het tarief voor osteopathie is €95,-. Een behandeling duurt 45 minuten tot een uur. Betalen kan per pin of contant. 

Zorgverzekeringen:

Via de aanvullende verzekering wordt osteopathie door alle zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de verzekeraar en de afgesloten aanvullende polis.

Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig.

Osteopatische behandeling is niet verzekerd in de basisverzekering en wordt daarom niet verrekend met het verplichte eigen risico.

Voor een overzicht van vergoedingen door je zorgverzekering kunt u terecht op de website osteopathie.nl onder het kopje “Vergoedingen” of op de website zorgverzekeringwijzer.nl.

De tarieven voor een gecombineerde Osteo Plus behandeling van Marijke en Wieneke zijn op aanvraag. Hiervoor kun je zowel bij Marijke als Wieneke terecht.

Voor vragen over kosten voor een consult bij Wieneke alleen kun je bij haar terecht. Voor vragen over kosten voor een consult bij Laura kun je met haarzelf contact opnemen.

Betalingsvoorwaarden:

Na een behandeling dienen de kosten meteen te worden voldaan. Mocht je je afspraak willen annuleren of verzetten doe dit dan minimaal 48 uur van tevoren anders worden de gebruikelijke kosten in rekening gebracht.