Toen mijn dochter Mia 3 maanden oud was ben ik met haar voor het eerst naar Marijke geweest. Zij had extreem veel last van obstipatie en reflux, daarbij was haar huidje ook nog eens extreem droog. Ook sliep ze overdag erg slecht, door dit allemaal zat zij niet goed in haar vel.
 
Na de eerste behandeling merkten mijn vriend en ik direct verschil bij Mia. Ze sliep beter en was een stuk vrolijker. Een paar dagen later zijn we overgestapt op geitenmelk op aanraden van Marijke. Onze dochter is sindsdien een tevreden, blije baby. Haar ontlasting is eindelijk goed, de reflux is minder en ook haar huidje is langzaam aan het opknappen. 
 
Al met al zal ik iedereen aanraden om met hun kleintje een bezoek te brengen aan Marijke. We zijn ontzettend blij met hoe ons meisje geholpen is! Dankjewel Marijke!
 
Debby Winkel

Toen ik bij Marijke en Wieneke kwam was ik al jarenlang ontzettend depressief. Ik was angstig, trilde veel en was overal stijf. Antidepressiva en lithium hielpen me niet voldoende. 

Na de eerste afspraak voelde ik me al rustiger. Nu, na vier maanden, voel ik me een heel ander mens.  Mijn lichaam voelt veel beter en veel meer ontspannen. En dat in de donkere dagen van december waar ik altijd heel slecht tegen kon. Geen lichttherapie, niks hielp, en nu voel ik me heerlijk. Het is zelfs zo dat ik bijna helemaal van de lithium af ben. Dankzij hun ondersteuning is dat gelukt!

Het is bijna niet uit te leggen wat die vrouwen voor je kunnen betekenen. Ik ben van Marijke en Wieneke gaan houden. Twee hardwerkende, eerlijke  vrouwen, die respectvol met je omgaan. Dat was voor mij een openbaring na de begeleiding in het reguliere circuit. Dit kan ik iedereen aanraden. 

Marie José de Leeuw

Kijk, Jonas is geboren! Alles gaat goed 🙂

Het indalen is eindelijk begonnen in de avond nadat ik bij jou was, Marijke.

Nogmaals heel erg bedankt! 

Anniek Edelbroek

 

Ons zoontje van 4 was al jaren zeer ernstig geobstipeerd. Het duurde gemiddeld tussen de 10 en de 15 dagen, voordat er ontlasting kwam. Vreselijk! Ons kind had zoveel pijn, voelde zich zo ziek en als ouders sta je machteloos. Vele onderzoeken en ziekenhuis opnames verder, besloten mijn man en ik, dat het tijd werd voor een andere aanpak. Wellicht zou osteopathie verlichting kunnen geven, vermindering van klachten en- of het zelfs volledig weg kunnen nemen. Na één sessie bij Marijke Fontijne, zagen we al een ander kind. Hij had bijna geen buikpijn klachten meer, hij was ontspannener, vrolijker, beduidend beter in zijn vel. Wat word je als ouder daar gelukkig van, om je kind zo te zien opknappen. Eindelijk na zoveel jaar een stijgende lijn!
 
De behandelingen bij Marijke hebben we gecombineerd met sessies bij Wieneke. Onze zoon ontwikkelde door zijn ziektebeeld gemakkelijk angsten. Echter binnen een uur, transformeerde hij met behulp van Wieneke van een bang jongetje in een stoere bink. Hoe mooi! Ook na deze sessie, heeft onze zoon grote stappen gezet. De stijgende lijn, zet zich voort! Een grote opluchting voor ons als ouders maar vooral voor onze zoon, ziet alles er ineens een stuk zonniger uit!
 
Kinderen met lichamelijke en- of psychische klachten, zijn echt gebaad bij een sessie van Marijke en Wieneke! Ontzettend bedankt!
 
Alissa van Santen, moeder van Guileano