Heb jij gezondheidsklachten zoals een opgeblazen buik of een slechte stoelgang? Of voel je je moe en futloos? Misschien heeft je kind eczeem of slaapt slecht. Je hebt waarschijnlijk al geprobeerd om minder suiker te eten of te stoppen met melk drinken. Of een goede vriend raadt aan om gluten voor een tijdje te schrappen. Er is ontzettend veel informatie over voeding te vinden, maar waar begin je? En wat werkt nu voor jou of jouw kind? Daar kan ik je bij helpen!

Er bestaat geen voedingspatroon dat werkt voor iedereen. Wat je beter wel en niet kunt eten om je klachten te verhelpen is afhankelijk van verschillende factoren. Daarom is het belangrijk dat je voeding zo goed mogelijk op jou als persoon is afgestemd. 

Daarbij is het van belang om echt op zoek te gaan naar de oorzaak van je klachten. Waar komen die vandaan? Waar zit de disbalans? Een opgeblazen buik betekent bijvoorbeeld vaak dat er iets in jouw spijsvertering niet lekker loopt. Indien nodig maakt Laura daarbij gebruik van aanvullend onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan ontlastingsonderzoek waarmee de samenstelling van darmflora in kaart wordt gebracht of het meten van vitamines en mineralen.

Op deze manier verzamelt Laura alle relevante gegevens en maakt de behandeling nog beter op jou of je kind afgestemd. Ook ga je samen met haar kijken of je genoeg eet en drinkt en alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Je voeding is jouw brandstof en bevat belangrijke bouwstenen voor een gezond lichaam. Gooi je zand in je motor dan kan je lijf niet optimaal draaien. Je leert wat jouw lichaam nodig heeft!

Samengevat kun je van Laura een concreet, praktisch en doelgericht voedingsadvies verwachten. Met een frisse kijk op voeding en de nieuwste wetenschappelijke inzichten gaat ze graag samen met jou of je kind aan de slag!

Wil je eerst meer informatie? Klik dan op de button hieronder voor haar persoonlijke website.