Ik ben in 1966 geboren in Hilversum. Na mijn middelbare school ben ik naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam gegaan. Toen ik verschillende werkzaamheden in de sport had gedaan besloot ik een half jaar te gaan reizen.

Na een reis door Nepal, India en Indonesië ben ik fysiotherapie gaan studeren. Na 8 jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben, maakte ik kennis met osteopathie. De aanpak binnen de osteopathie om een specifieke klacht te behandelen vanuit de bewegingsvrijheid in het totale weefsel sprak mij heel erg aan. In 2005 studeerde ik af en ben ik gaan werken als osteopaat.

Daarnaast deed ik bestuurswerkzaamheden bij de vereniging(NVO) en taken binnen het register (NRO). Tot ik in 2012 de ziekte van Weil kreeg en vervolgens in een depressie terecht kwam. Het was een signaal van mijn lichaam om te onderzoeken waar mijn hart werkelijk ligt. De wens om een nog completere behandeling te kunnen bieden werd groter. Hieruit is in 2016 de inspirerende samenwerking ontstaan met Wieneke Timmermans.

Dat zorgde voor het loslaten van nevenfuncties en gaf mij ruimte voor verdere groei en verdieping in mijn vak. Bewustwording van de oorzaak van klachten speelt hierin een grote rol.

Chat openen